Job 7 van 30


Report this listing

Solliciteren



Chef de partie


Functie

Koken is jouw passie? Heb je ervaring in collectieve catering of een diploma in horeca en voeding? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Als chef de partie bij onze klant:

- ben je verantwoordelijk voor de productie van 300 maaltijden (maaltijden voor het kleuter, basis en secudair onderwijs)

- geef je werkinstructies aan uw collega's voor de mise-en-place, bereidingen, bakken, alsook voor het schoonmaken en ordenen van keukenmateriaal

- controleer je de kwaliteit en de versheid van de voedingsmiddelen

- zorg je voor een goede bewaring van de voedingsmiddelen volgens de huidige hygiënenormen

- zie je erop toe dat de hygiëne- en veiligheidsnormen strikt gerespecteerd worden.(HACCP)

- controleer je de leveringen, de voorraad en de houdbaarheidsdatum van de voedingsmiddelen

- geef je uw bestellingen door aan uw chef-gerant

- maak je maandelijks de inventaris op

- sta je in voor orde, netheid en veiligheid in de keuken

- signaleer je storingen of defecten

- neem je deel aan werkoverleg met collega's en chef(s)

- geef je suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties

- spring je in voor collega's

- volg je een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu

gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega's, consumenten, klanten of een andere partij

Bedrijfsprofiel:

Voor een zeer bekend cateringbedrijf in België zijn we op zoek naar een chef de partie die in een woonzorgcentrum te Wezemeek-Oppemkan werken.

Jouw profiel

Als chef de partie:

- je spreekt zeer goed Nederlands

- je hebt ervaring in collectieve catering of je hebt een hotelschooldiploma

- je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel

- je kunt goed samenwerken in een team

- je kent de HACCP-normen perfect

hieronder onze aanbod voor een chef de partie: - Een voltijds contract (38 uur per week) met gunstige daguren van maandag tot en met vrijdag (tussen 6u30 en 14u36 en 1 weekend op 2) - Een interim-periode met mogelijkheid tot vast dienstverband bij de klant. - Een salaris van €16,50 per uur, met andere voordelen!

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

Aanbod

hieronder onze aanbod voor een chef de partie:

- Een voltijds contract (38 uur per week) met gunstige daguren van maandag tot en met vrijdag (tussen 6u30 en 14u36 en 1 weekend op 2)

- Een interim-periode met mogelijkheid tot vast dienstverband bij de klant.

- Een salaris van €16,50 per uur, met andere voordelen!

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht